Super Κική: Μας χτυπούσαν 30 άντρες και ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να μας βοηθήσει!

Super Κική: Μας χτυπούσαν 30 άντρες και ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να μας βοηθήσει!

Δέχθηκαν βάναυση επίθεση με μία φίλη της - Η απογοήτευση από την αντίδραση του κόσμου με τα κινητά στα χέρια

super-kiki3
Για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Κυριακή, η γνωστή youtuber super Kική μαζί με τη φίλη της Φαίη από 30 νεαρούς άνδρες, μίλησε στο protothema.gr περιγράφοντας τις σκηνές βίας που βίωσε.

Όπως η ίδια λέει, το σοκ που έχει υποστεί είναι μεγάλο διότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον εαυτό της και τη φίλη της από τα απανωτά χτυπήματα των μαινόμενων ανδρών.

Η δυσαρέσκειά της και η απογοήτευσή της, όπως η ίδια τονίζει είναι μεγάλη γιατί οι άνθρωποι που ήταν παρόντες μπροστά στο άσχημο περιστατικό δεν έκαναν τίποτα ώστε να βοηθήσουν τις δυο νεαρές κοπέλες να γλιτώσουν από τα χέρια των αντρών που τις χτυπούσαν.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένη γιατί έβλεπα να χτυπούν τη φίλη μου και εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Την ώρα που έβγαζα selfie, ήρθε ένας τύπος και μου είπε: "κάνε άκρη να περάσω" ενώ είχε χώρο να περάσει. Παρόλα αυτά, του είπα: "πέρασε, αγάπη μου" και τότε εκείνος μου είπε: "μην με ακουμπάς, μωρή" και κόλλησε τη μούρη του στη μούρη μου. Τότε, τον έβρισα και αυτός μου έριξε την πρώτη μπουνιά. Στη συνέχεια άρχισαν να μας χτυπούν και οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του, εμένα και τη φίλη μου με μπουνιές και κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα κι όπου αλλού έβρισκαν.

Φάγαμε ξύλο, η φίλη μου έχει πολλές μελανιές και το σοκ που έχουμε υποστεί από αυτή την άσχημη επίθεση είναι μεγάλο. Μας χτύπησαν χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Αυτοί είναι άγνωστοι για εμάς και θεωρώ ότι ήταν εσκεμμένο. Βέβαια, οι περισσότεροι από αυτούς που τραμπούκιζαν δεν ήξεραν τι είχε συμβεί αλλά χαιρόντουσαν για αυτό το πράγμα, επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Έψαχναν αφορμή για να τσακωθούν και ήμουν το κατάλληλο θύμα την κατάλληλη στιγμή» λέει στο protothema.gr η super Κική και συνεχίζει:

«Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου και την απογοήτευσή μου διότι την ώρα που χτυπούσαν εμένα και τη φίλη μου, ήταν αρκετός κόσμος που κοίταζε με τα κινητά στα χέρια και δεν μας βοήθησε κανείς. Ο κόσμος δεν πρέπει να στέκεται θεατής σε τέτοια τραγικά περιστατικά αλλά να προσφέρει τη βοηθειά του στον συνάνθρωπό του την ώρα που κινδυνεύει. Δε γίνεται να βλέπεις να βαράνε στο δρόμο είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα πολύ» καταλήγει η super Kική.

Η ανάρτησή της στο instagram

«Η αλήθεια είναι ότι το ‘χω παζαρέψει πάρα πολύ για να βγω να τα πω δημόσια για πάρα πολλούς λόγους. Είτε γιατί είμαι στην τηλεόραση, είτε γιατί ο κόσμος είναι πάρα πολύ κακός είτε γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου θα το μάθουν από εδώ οπότε συγγνώμη μαμά και μπαμπά που το μαθαίνετε από εδώ. Θέλω να σας πω ότι φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι και στο στόμα.Δεν ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους αλλά θα τους πούμε. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα.

Εγώ όσοι με γνωρίζετε δεν έχω καμία σχέση με ομάδες. Είχα όμως πριν 11 χρόνια. Πριν 11 χρόνια λοιπόν είχα βγει στη συνέντευξη του Θεοδωράκη με την μπλούζα του Παναθηναϊκού. Αυτή η συνέντευξη τώρα επανενώθηκε με την συνέντευξη που έδωσα τότε στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η κοπέλα με την μπλούζα του Παναθηναϊκού το 1900... Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πολύ στεναχωρημέννη. Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βαράγανε κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας.Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο.

Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη και αν ήμουν μέχρι σήμερα όμως υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός να μην μπορούμε να λέμε τι μας αρέσει. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα. Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω…» αναφέρει στο βίντεό της η Super Κική.

Ειδήσεις σήμερα 

Λύκεια: Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Εργασιακά: Στο επίκεντρο η 4ημερη απασχόληση, ψηφιακή κάρτα και πλαφόν στις υπερωρίες

«Ισορροπία τρόμου» με μείωση κρουσμάτων αλλά αύξηση ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης