Λέσβος: Ο Kullo βρήκε φυτεία skunk σε δύο υφασμάτινες ντουλάπες

Λέσβος: Ο Kullo βρήκε φυτεία skunk σε δύο υφασμάτινες ντουλάπες

Δύο αδέλφια διακινούσαν την κάνναβη στο νησί

Kullo-ntoulapes-ergastirio-skunk
Δυο αδέλφια διακινούσαν στην βόρεια Λέσβο ακατέργαστη κάνναβη τύπου skunk που παρήγαγαν σε δυο αυτοσχέδια θερμοκήπια, τα οποία είχαν στήσει στα σπίτια τους μέσα σε... υφασμάτινες ντουλάπες! Προδόθηκαν, όμως, από ένα τσιγαριλίκι που πούλησε ο ένας από αυτούς.

Τα αδέλφια ηλικίας 43 και 45 χρόνων είχαν στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, συνέλαβαν τον 43χρονο μαζί με έναν 22χρονο στον οποίο είχε πουλήσει το τσιγαριλίκι και μια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη τύπου skunk βάρους 1,5 γραμμαρίου. Από εκεί και μετά, ανέλαβε ο σκύλος ανιχνευτής «Kullo» να ερευνήσει τα σπίτια όπου κατοικούν ο 43χρονος και ο 45χρονος.

Σε καθένα από αυτά, βρήκε εύκολα από μια υφασμάτινη ντουλάπα που είχαν εγκατεστημένο στο εσωτερικό τους εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με δυο λαμπτήρες παραγωγής τεχνητού ηλιακού φωτός με κάτοπτρα, δυο ηλεκτρικούς μετασχηματιστές, δυο ανεμιστήρες, δυο ελαστικά πλέγματα στήριξης, μηχανισμό εξαερισμού, ψηφιακό θερμόμετρο, χρονοδιακόπτη. Στις δύο ντουλάπες, καλλιεργούνταν σε γλάστρες δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 ως 50 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τύπου «skunk», 13 δοχεία με υγρό λίπασμα και ένας πλαστικός δοσομετρητής.

Ο 43χρονος και ο 45χρονος συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπως και ο 22χρονος που κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Κίνα: Ανεύθυνη η απόφαση της Ιαπωνίας να πετάξει το μολυσμένο νερό από τη Φουκουσίμα στη θάλασσα

Καθησυχαστικές μελέτες - Η «πιο μεταδοτική» βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού δεν είναι και πιο θανατηφόρα

Οι Έλληνες του Τουταγχαμών: Τα άγνωστα μυστικά του νέου αιγυπτιακού μουσείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης