Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Την παρέσυραν στην ερημιά και τη βίασαν τρεις άνδρες - Τι καταγγέλλει 29χρονη

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Την παρέσυραν στην ερημιά και τη βίασαν τρεις άνδρες - Τι καταγγέλλει 29χρονη

Ο πατέρας της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της - Η 29χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι τρεις άνδρες την βίαζαν διαδοχικά για ώρες και μετά την εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή έξω απο την Θεσσαλονίκη

viasmos54_2
Θρίλερ εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη με 29χρονη φοιτήτρια για την οποία είχε δηλώσει εξαφάνιση ο πατέρας της στο Μοσχάτο.

Η νεαρή όπως αποκαλύπτει το protothema.gr κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο άνδρες και δύο γυναίκες που επέβαιναν σε ένα θηριώδες BMW τζίπ, την άρπαξαν, τη μετέφεραν σε ερημικό σημείο στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και την παρέδωσαν σε τρεις άγνωστους άνδρες οποίοι τη βίαζαν όλη τη νύχτα. Αφού ολοκλήρωσαν την κτηνωδία τους, εγκατέλειψαν την κοπέλα στα χωράφια και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, στην περιοχή της Μενεμένης.

Όπως κατέθεσε η 29χρονη κοπέλα, ένα τζίπ μάρκας BMW στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και δύο γυναίκες τους οποίους κατονόμασε, την επιβίβασαν με τη βία στο θηριώδες όχημα και αφού της άρπαξαν το κινητό, την οδήγησαν σε αγροτική περιοχή έξω απο την Θεσσαλονίκη. Εκεί τους περίμενε ένα άλλο τζίπ στο οποίο επέβαιναν τρεις άγνωστοι άνδρες. Το κουαρτέτο της BMW, παραδίδει το θύμα στους αγνώστους οι οποίοι την βίαζαν διαδοχικά για ώρες. Στη συνέχεια, την εγκαταλείπουν στις ερημιές και εξαφανίζονται. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πατέρας της φοιτήτριας ανήσυχος καθώς το παιδί του δεν έδινε σημεία ζωής και είχε απενεργοποιημένο το κινητό της μεταβαίνει στο Τμήμα του Μοσχάτου και δηλώνει την εξαφάνιση της.

Στις 11 Απριλίου, στις 18:30 η κοπέλα αφού κατάφερε μετά απο ώρες να σταθεί στα πόδια της και να συνέλθει απο το σοκ πηγαίνει στο Τ.Α Αμπελοκήπων - Μενεμένης και καταγγέλει όλα όσα εφιαλτικά βίωσε. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφαλειας ερευνούν σε βάθος την υπόθεση για να διαλευκάνουν πλήρως την καταγγελία της φοιτήτριας.

Ειδήσεις σήμερα

Εμβολιασμοί: Από 21 Απριλίου τα ραντεβού για τους 55-59 ετών και από 24 Απριλίου για τους 50-54 ετών 

Τροχαίο στη Γαύδο: «Η Κορίνα έμεινε αβοήθητη για 7 ώρες» 

Κύπρος: Στο εδώλιο για βιασμό ο πρώην μητροπολίτης Κιτίου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης