Σήκωσαν ρολά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Σήκωσαν ρολά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Επαναλειτουργία με αυστηρή τήρηση των μέτρων

image002


Ακολουθώντας τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λειτουργούν από σήμερα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, προσφέροντας και πάλι τα παιχνίδια της εταιρείας στον κόσμο.

Οι ιδιοκτήτες άνοιξαν και πάλι τα καταστήματά τους, φροντίζοντας να συμμορφώνονται πλήρως με τα πρωτόκολλα υγιεινής και τους κανόνες λειτουργίας, που ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές.

image003
Εύη Τσιγκάκου, ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ακτή Μιαούλη


Όπως μας εξηγεί η κα. Εύη Τσιγκάκου ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά: «Τα καταστήματά μας εξυπηρετούν πλέον μόνο όρθιους πελάτες, υπάρχει μέγιστος αριθμός ατόμων εντός του καταστήματος, τηρείται απόσταση δύο μέτρων, ενώ στα ταμεία είναι σε αναμονή έως τρία άτομα. Φυσικά, η χρήση μάσκας για πελάτες και όλο το προσωπικό είναι υποχρεωτική».


Κλείσιμο
image004
Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους


image005
Επαναλειτουργία πρακτορείων ΟΠΑΠ με μέτρα πρόληψης και υγιεινής


«Ο χώρος αερίζεται συνεχώς, ενώ έχουμε τοποθετήσει διαχωριστικά πετάσματα μεταξύ των θέσεων των παικτών στα τερματικά αυτόνομης χρήσης opapbet. Παράλληλα, το προσωπικό των καταστημάτων φροντίζει να απολυμαίνει συχνά όλες τις επιφάνειες, τα μηχανήματα του πρακτορείου, τις συσκευές στοιχηματισμού που έχουν οθόνες αφής και όλα τα κοινόχρηστα αντικείμενα», προσθέτει η κα. Τσιγκάκου.

image006
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ εξυπηρετούν μόνο όρθιους πελάτες



image007
Διαχωριστικά πετάσματα μεταξύ των θέσεων των παικτών στα τερματικά αυτόνομης χρήσης opapbet


Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ προσφέρουν και υπηρεσίες πληρωμών λογαριασμών, γεγονός που θα συμβάλλει σημαντικά στην αποφυγή συνωστισμού και ουρών που έχει παρατηρηθεί σε άλλα καταστήματα μέχρι στιγμής. «Έχουμε πολλούς πελάτες που προτιμούν το κατάστημά μας για να πληρώσουν εύκολα και γρήγορα κάποιον λογαριασμό τους. Είναι πολύ σημαντικό ότι εδώ δεν έχουμε ουρές. Η πληρωμή γίνεται ανέπαφα, με οποιαδήποτε κάρτα ή μετρητά, καθημερινά, ακόμη και τα σαββατοκύριακα», σχολιάζει η κα Τσιγκάκου.

image008_2
Ανέπαφες συναλλαγές για μεγαλύτερη ασφάλεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης