Τροχαίο στη Γαύδο: «Η Κορίνα είχε τις αισθήσεις της για τρεις ώρες - Μάλλον έφυγε από εσωτερική αιμορραγία»

Τροχαίο στη Γαύδο: «Η Κορίνα είχε τις αισθήσεις της για τρεις ώρες - Μάλλον έφυγε από εσωτερική αιμορραγία»

Η δήμαρχος Γαύδου μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως μίλησε με τον οδηγό και της είπε ότι μετά την πτώση η άτυχη Κορίνα έλεγε ότι την πονούσαν τα πόδια της

gkremos_-_gavdos
Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Κορίνας Λαβράνου τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γαύδο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 40χρονο φίλο της, κάτοικο του νησιού, έπεσε σε γκρεμό.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η δήμαρχος Γαύδου Μανωλία Στεφανάκη, η νεαρή κοπέλα για τουλάχιστον τρεις ώρες είχε τις αισθήσεις της, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τον οδηγό του αυτοκινήτου, της είπε που μετά την πτώση η Κορίνα του έλεγε πως πονούν τα πόδια της.

«Δυστυχώς η κοπέλα έχασε τη ζωή της. Κρίμα δεν έχω λόγια να πω. Μίλησα με τον οδηγό του αυτοκινήτου που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων και όπως μου είπε οι δυο τους είχαν πάει στο συγκεκριμένο σημείο για να δουν τη θέα. Έμειναν εκεί αρκετές ώρες. Το πως και το γιατί ακόμα και ο ίδιος δεν είναι σε θέση να το απαντήσει. Είναι συγκλονισμένος με αυτό που έχει συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή στο σημείο, όπου είναι ιδιαίτερα δύσβατο και δύσκολα προσβάσιμο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί η 28χρονη. «Η κοπέλα πρέπει για τουλάχιστον τρεις ώρες μετά το συμβάν να είχε τις αισθήσεις της. Η πυροσβεστική, η αστυνομία του νησιού και ο αντιδήμαρχος έτρεξαν αμέσως στο σημείο με το που ενημερώθηκαν», τόνισε η κυρία Στεφανάκη.

«Ο γιατρός ήταν εκεί και παρόλες τις δυσκολίες κατάφερε να κατέβει γιατί το σημείο είναι δύσβατο. Με σκοινιά τον κατέβασαν να δει την κατάσταση της κοπέλας, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Δεν μπορούσε να βοηθήσει, το κορίτσι πρέπει να έφυγε από εσωτερική αιμορραγία. Ο μοναδικός που μίλησε με το κορίτσι είναι μόνο ο οδηγός, ο οποίος αφού βρέθηκαν στον γκρεμό κατάφερε και απεγκλωβίστηκε. Μίλησε εκείνη την ώρα με την κοπέλα, η οποία είχε τις αισθήσεις της και του είπε πως πονούν τα πόδια της. Τότε εκείνος της είπε να κάνει υπομονή και πως πάει να φέρει βοήθεια. Πάνω από μισή ώρα έκανε για να ανέβει επάνω στο δρόμο», κατέληξε η Δήμαρχος Γαύδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενώπιον της ανακρίτριας το ζεύγος Παπαντωνίου - «Δεν υπάρχει δωροδοκία»

Πελώνη: Αυτή την εβδομάδα δωρεάν self test σε 980.000 εργαζόμενους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα

Regeneron: Κοκτέιλ αντισωμάτων δίνει ελπίδες για τη μείωση κινδύνων της ενδο-οικογενειακής μετάδοσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης