Προβλήματα λόγων ισχυρών ανέμων στο λιμάνι της Σούδας - Δείτε βίντεο
Τα καράβια δυσκολεύονται να δέσουν στο λιμάνι - Προσέκρουσε στον προβλήτα φορτηγό πλοίο
Aπίστευτα δύσκολες καταστάσεις έχουν δημιουργήσει οι ισχυροί άνεμοι στολιμάνι της Σούδας.
Οι μεγαλύτερες δυσκολίες εμφανίζονται όταν να καράβια προσπαθούν να δέσουν στον προβλήτα της Σούδας.
Μάλιστα δεν έλειψε και το ατύχημα όταν το φορτηγό πλοίο Ro-Ro «Πελαγίτης» έγινε, προς στιγμήν, «έρμαιο» των ανέμων με συνέπεια να προσκρούσει στον προβλήτα προκαλώντας μάλιστα ζημιές!
Το Λιμενικό Χανίων χρησιμοποίησε ρυμουλκά και κατάφερε, μέσα από πολλές δυσκολίες να σύρει το φορτηγό πλοίο ώστε να μην μείνει κολλημένο στον προβλήτα.
Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή το πλοίο των Μινωικών Γραμμών που βρισκόταν αρόδου, άραξε με μεγάλη προσοχή στον προβλήτα της Σούδας, χωρίς να υπάρξουν, ευτυχώς, προβλήματα.
Οι συνθήκες στο λιμάνι της Σούδας είναι ιδιαίτερα δύσκολες και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι το απόγευμα, οπότε και αναμένεται ύφεση των ανέμων.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.