Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ρέματα Άνδρου.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στην περιοχή επιχειρούν 55 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 2 ομάδες αερομεταφερόμενων πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΑΚ, 3Α/Φ και 3Ε/Π (2 του Π.Σ. και 1 του Ε.Σ.). Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου Άνδρου.
Μεικτό κλιμάκιο του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ. [Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)] διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.