Νοσοκομείο Νίκαιας: Διαψεύδουμε ότι δεν έγινε διασωλήνωση λόγω έλλειψης αναπνευστήρων

Νοσοκομείο Νίκαιας: Διαψεύδουμε ότι δεν έγινε διασωλήνωση λόγω έλλειψης αναπνευστήρων

Το Νοσοκομείο Νίκαιας διαψεύδει ότι υπήρξε περιστατικό μη διασωλήνωσης ασθενή 32 ετών στις 31 Μαρτίου – Διαβεβαιώνει ότι το νοσοκομείο « είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων»

kratiko_nikaias
Για ανακριβείς αναρτήσεις κάνει λόγο το Νοσοκομείο της Νίκαιας, με αφορμή ανάρτηση στα Social Media ότι δεν έγινε διασωλήνωση ασθενούς 32 ετών, στην εφημερία στις 31 Μαρτίου, λόγω έλλειψης αναπνευστήρων.

«Ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση», αναφέρει το νοσοκομείο, που διαβεβαιώνει ότι είναι εφοδιασμένο «με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμή λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του».

Αναλυτικά, το Νοσοκομείο Νίκαιας ανακοίνωσε:

Με αφορμή ανάρτηση στα Social Media περί επικείμενης διασωλήνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, κατά την εφημερία στις 31/3/21, σε ασθενή 32 χρονών σας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι το νοσοκομείο είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμή λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του.

Ανακριβείς αναρτήσεις τέτοιου τύπου υποβαθμίζουν τις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων που καθημερινά στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και απαξιώνουν πλήρως το ιατρονοσηλευτικό έργο τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτό είναι το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης - Αναλυτικά οι μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Πρόστιμα 396.000 ευρώ και οκτώ συλλήψεις την Πέμπτη

Τραγωδία στον Βύρωνα: Βρέθηκε νεκρή 50χρονη από φωτιά σε διαμέρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης