Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ι. Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Παρασκευή 2 Απριλίου στις 11:00 π.μ. και για 30 ημέρες, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ζητά την κατανόηση των οδηγών και απευθύνει έκκληση να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων καθώς και τη σχετική σήμανση για τις παρακαμπτήριες οδούς για τη διευκόλυνσή τους.
Επισημαίνει ακόμη, ότι πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, το οποίο αλλάζει το παραλιακό μέτωπο και βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του.
«Εργαζόμαστε προκειμένου να μην χαθεί ούτε μία μέρα και να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση και της β' φάσης».
Στη διάρκεια των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα υπάρχει ενημέρωση από τις φωτεινές πινακίδες matrix και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα χρειαστεί να ακολουθούν οι πολίτες.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.