Γιάννα Αγγελοπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στα Χανιά - Με χειροποίητη κρητική φορεσιά στους τάφους των Βενιζέλων
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, κατέθεσε ένα στεφάνι φτιαγμένο από κλαδιά δύο αιωνόβιων δέντρων της Ελληνικής Επανάστασης που βρίσκονται στο Δήμο Πύλου-Νέστορος στη Μεσσηνία
Στους τάφους των Βενιζέλων βρέθηκε ηΓιάννα Αγγελοπούλου για την εκδήλωση μνήμης των 85 ετών από το θάνατο του Ελευθέριου Βενιζέλου.
Για ακόμα μια φορά η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επέλεξε να εμφανιστεί με ένα παραδοσιακό χειροποίητο αμάνικο γιλέκο, φτιαγμένο, στο εργαστήριο της -μόλις 21- ετών Μαρίας Σκουλά το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Το γιλέκο όπως και η ασορτί ζώνη είναι από τα Σφακιά.
Επίσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, κατέθεσε στεφάνι φτιαγμένο από κλαδιά δύο αιωνόβιων δέντρων της Ελληνικής Επανάστασης.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.