Μια ομάδα έτρεξε για καλό σκοπό

Μια ομάδα έτρεξε για καλό σκοπό

H Kaizen Gaming (Stoiximan| Betano) συνεχίζει να επενδύει έμπρακτα στην στήριξη των καθημερινών ηρώων που κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

kaizen-cen2
Περισσότεροι από 300 Kaizeners από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Βραζιλία και τη Γερμανία περπάτησαν, έτρεξαν, κολύμπησαν και ποδηλάτησαν καταγράφοντας συνολικά 16.100 χιλιόμετρα, τα οποία η Kaizen Gaming έσπευσε να μετατρέψει σε χρηματική δωρεά ύψους 33.400 ευρώ, καλύπτοντας τις ξεχωριστές ανάγκες τριών ΜΚΟ σε Ελλάδα, Ρουμάνια και Πορτογαλία.  Η δράση One Team- Race, αποτελεί έναν φιλανθρωπικό αγώνα  δρόμου στον οποίο προσκάλεσε τους εργαζόμενους της η εταιρεία Kaizen Gaming να συμμετάσχουν για δύο ολόκληρους μήνες.  

Η δράση Oneteam - Race ολοκληρώθηκε με επιτυχία πετυχαίνοντας τον διπλό στόχο που είχε τεθεί από την αρχή, την ενεργή αλληλεπίδραση όλων των εργαζομένων και την στήριξη της κοινωνίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Προτεραιότητα για την Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) ήταν να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της στις έξι χώρες που δραστηριοποιείται αλλά και την ενίσχυση σημαντικών κοινωνικών σκοπών, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας!

20210129_084136


Στην Ελλάδα η Kaizen Gaming αγκαλιάζει τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Emfasis Foundation που στηρίζει μεταξύ άλλων άστεγους, χρόνια άνεργους, οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχειας, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους ηλικιωμένους με κίνδυνο επικείμενης αστεγίας ή σε κατάσταση δρόμου (ανθρώπους που περνάνε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας τους στον δρόμο, εξαιτίας ποικίλων λόγων: επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης, έλλειψη μόνιμης εργασίας, κ.ά.).


1_Η_Kaizen_Gaming_στο_πλευρο_της_Emfasis_Foundation__4_
Κλείσιμο



Στο πλευρό της Emfasis Foundation
Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα η εταιρεία στέκεται στο πλευρό της Emfasis Foundation, που παρέχει ανθρωπιστική, συμβουλευτική και οικογενειακή στήριξη με τα κλιμάκια των μόνιμων ομάδων street workers (ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.) οι οποίοι πλαισιώνονται από τους εκπαιδευμένους εθελοντές της οργάνωσης και δύο κινητές μονάδες στήριξης.

Η Kaizen Gaming λοιπόν, δωρίζει μια μονάδα κινητής στήριξης που μπορεί να εξυπηρετήσει 14 δήμους εντός Αττικής για τη μεταφορά των street workers, προμηθειών και ειδών επιβίωσης για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου.

Οι εκπρόσωποι μάλιστα του Οργανισμού ένιωσαν μεγάλη ανακούφιση και χαρά  με την συγκεκριμένη δωρεά καθώς βρισκόντουσαν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν υποχρεωθούν να αποσύρουν την παλιά τους μονάδα. Την ίδια στιγμή, μέσα από την ίδια δράση η Kaizen Gaming θα στηρίξει την Audiovisual Union στην Πορτογαλία και την HOSPICE στη Ρουμανία.

Η δράση OneTeam-Race
Σκοπός της δράσης OneTeam-Race ήταν η κινητοποίηση των εργαζομένων για την επαναφορά της ενεργούς καθημερινότητάς τους βάζοντας ξανά την άθληση στη ζωή τους, η διασφάλιση της αλληλεπίδρασης μεταξύ τους συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό. Το Oneteam Race αποτελεί ακόμα μια δράση από την εταιρεία Kaizen Gaming που αναδεικνύει μια από τις βασικές της αξίες, πως όπου και να βρισκόνται οι άνθρωποι της, λειτουργούν σαν μία ομάδα! 

1_girlKaizen





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης