Απροσδόκητη τροπή πήρε ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην ΒΙΑΛ της Χίου, την Τρίτη, καθώς δέχθηκαν επίθεση από έναν... «ζόρικο» αλλοδαπό ο οποίος είχε άγριες διαθέσεις!
Ο μετανάστης έγινε πυρ και μανία όταν προσπάθησαν να τον ελέγξουν και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς, χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια! Όταν εκείνοι προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες, προέβαλε αντίσταση προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.
Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από το αστυνομικό τμήμα, σε βάρος του «νταή» αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων, απείθεια και αντίσταση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.