Θεσσαλονίκη: Εδώ έγινε το κορωνοπάρτι - Ποτά, κρυφτό και πρόστιμα 

Θεσσαλονίκη: Εδώ έγινε το κορωνοπάρτι - Ποτά, κρυφτό και πρόστιμα 

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμα των 300 ευρώ σε 52 άτομα και 3.000 ευρώ στην 21 ετών διοργανώτρια

koronoparti1
Στα πράσα τσάκωσαν οι αστυνομικοί τα ξημερώματα 53 φοιτητές, οι οποίοι αγνοώντας τα μέτρα, έστησαν… κορωνοπάρτι σε αποθήκη που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τούμπας.

Όπως περιγράφουν κάτοικοι της γειτονιάς μιλώντας στο GRTimes.gr, το πάρτι το οποίο έγινε τα ξημερώματα είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκώσει την γειτονιά και να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

koronoparti2






Μάλιστα, όπως ανέφερε ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας, ξύπνησε στις 4 τα ξημερώματα και αντίκρισε δέκα περιπολικά οχήματα και μηχανές της αστυνομίας να βρίσκονται κάτω από το σπίτι του επί της οδού Δοϊράνης.

Οι φοιτητές, όπως λέει, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων κλείδωσαν την πόρτα και έσβησαν τα φώτα που ήταν αναμμένα, προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτοί και να γλιτώσουν τα πρόστιμα. Μάλιστα, φαίνεται πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες προσπάθησαν να διαφύγουν -χωρίς να τα καταφέρουν- από παράθυρο που βρίσκεται στον πίσω χώρο της αποθήκης.


koronoparti3


Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε σήμερα το πρωί το GRTimes.gr, στον εσωτερικό χώρο της αποθήκης υπάρχουν ακόμα ποτά, μπύρες και πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης επάνω στο τραπέζι, όπως επίσης και στον εξωτερικό χώρο.

Κλείσιμο
koronoparti4


Σύμφωνα με μαρτυρίες οι φοιτητές είναι ξένης υπηκοότητας και βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, ενώ πολλοί από αυτούς διαμένουν σε διαμερίσματα κοντά στην αποθήκη όπου στήθηκε τα ξημερώματα το πάρτι -το οποίο έληξε άδοξα αφού οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμα των 300 ευρώ σε 52 άτομα και 3.000 ευρώ στην 21 ετών διοργανώτρια.



Ειδήσεις σήμερα: 

Οι τρεις λόγοι που φτάσαμε στο μαύρο ρεκόρ στα κρούσματα - Τι ανησυχεί τώρα τους ειδικούς

Τουρκία: Η κρίση φέρνει ανασχηματισμό - Γιατί ο Ερντογάν θέλει νέα ΥΠΕΞ την Τανσού Τσιλέρ

Σβήνουν σήμερα οι μηχανές των Pitsos και Pipelife
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης