Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διατηρητέο κτίριο στο κέντρο
Στο σημείο έσπευσαν τρία υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και 7 άνδρες
Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην πυροσβεστική όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διατηρητέο εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- στις 6.10 το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο επί της οδού Επισκόπου Αμβροσίου, στην περιοχή της Αντιγονιδών.
Στο σημείο έσπευσαν τρία υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα και 7 άνδρες, επιχειρώντας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που φαίνεται να εκδηλώθηκε σε απορρίμματα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από την φωτιά δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Σημειώνεται ότι λόγω της δύσκολης πρόσβασης στο κτίριο, χρειάστηκε πυροσβέστες να ανέβουν στον 8ο όροφο διπλανής οικοδομής για να κάνουν ρίψη νερού.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς