Θεσσαλονίκη: «Πατείς με πατώ σε» το απόγευμα στην Παραλία (Φωτογραφίες)
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό και σήμερα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, δίνοντας εικόνες ακραίου συνωστισμού στο παραλιακό μέτωπο της πόλης
“Πλημμύρισε” από κόσμο και σήμερα το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και η Λεωφόρος Νίκης, καθώς οι Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν ώστε να απολαύσουν το κυριακάτικο απόγευμα και τον ανοιξιάτικο καιρό.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes, το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης από το κέντρο ως και τα πρώτα ανατολικά προάστια της πόλης κοντεύει να “βουλιάξει” από παρέες ατόμων που απολαμβάνουν έναν περίπατο, με έναν καφέ στο χέρι, με την αλλαγή της ώρας να ευνοεί, καθώς οι πολίτες έχουν πλέον την ευκαιρία να “επεκτείνουν” το απογευματινό ραντεβού τους.
Πολλοί ωστόσο με… τις μάσκες στα πηγούνια, με τις εικόνες συνωστισμού να προκαλούν ανησυχία, εν όψει της κορύφωσης του τρίτου κύματος της πανδημίας και στην “συμπρωτεύουσα”.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.