Κορινθία: Άρπαξε μπαταρίες και καύσιμα από οχήματα του Δήμου
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Εξιχνιάστηκε η λεηλασία των δημοτικών οχημάτων που ήταν σταθμευμένα μέσα σε ένα εργοτάξιο του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία καθώς, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που κράτησε ένα μήνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος Έλληνας.
Ο νεαρός είχε τρυπώσει στο εργοτάξιο στις 21 Φεβρουαρίου και είχε «ξηλώσει» από τα οχήματα του Δήμου 15 μπαταρίες, ενώ είχε κλέψει και ποσότητες υγρών καυσίμων. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ και σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Έκλεψε αυτοκίνητο από περιφραγμένο πάρκινγκ
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας η κλοπή ενός αυτοκινήτου που φυλασσόταν σε περιφραγμένο ιδιωτικό χώρο, αλλά κανείς δεν ξέρει ποια στιγμή έγινε, καθώς ο ιδιοκτήτης του οχήματος έλειπε από τις 22 Ιανουαρίου ως τις 13 Μαρτίου! Πάντως, στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο Έλληνας δράστης στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το αυτοκίνητο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.