Κορινθία: Άρπαξε μπαταρίες και καύσιμα από οχήματα του Δήμου

Κορινθία: Άρπαξε μπαταρίες και καύσιμα από οχήματα του Δήμου

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ

peripoliko_astyn
Εξιχνιάστηκε η λεηλασία των δημοτικών οχημάτων που ήταν σταθμευμένα μέσα σε ένα εργοτάξιο του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία καθώς, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που κράτησε ένα μήνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος Έλληνας.

Ο νεαρός είχε τρυπώσει στο εργοτάξιο στις 21 Φεβρουαρίου και είχε «ξηλώσει» από τα οχήματα του Δήμου 15 μπαταρίες, ενώ είχε κλέψει και ποσότητες υγρών καυσίμων. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ και σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Έκλεψε αυτοκίνητο από περιφραγμένο πάρκινγκ

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας η κλοπή ενός αυτοκινήτου που φυλασσόταν σε περιφραγμένο ιδιωτικό χώρο, αλλά κανείς δεν ξέρει ποια στιγμή έγινε, καθώς ο ιδιοκτήτης του οχήματος έλειπε από τις 22 Ιανουαρίου ως τις 13 Μαρτίου! Πάντως, στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο Έλληνας δράστης στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το αυτοκίνητο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εφορία: Ηλεκτρονικό «δίχτυ» σε ακίνητα - αυτοκίνητα με στόχο νέου τύπου φόρο-ελέγχους

Πόλεμος μεταξύ Βρετανίας και ΕΕ για τα εμβόλια - Τι κρύβεται από πίσω;

Η Μαφία στρατολογεί νέους με βίντεο στο TikTok
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης