Σαν από θαύμα γλίτωσε από έναν επίδοξο βιαστή μία γυναίκα στην Ιεράπετρα, η οποία περιέγραψε τα όσα βίωσε με ανάρτησή της στα social media.
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας άνδρας Πακιστανικής καταγωγής την πλησίασε και της επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει. Μάλιστα, είχε βγάλει και μαχαίρι, ωστόσο ένας περαστικός που είδε το συμβάν, πήγε και την έσωσε.
Ήδη έχει γίνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και οι αρχές αναζητούν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος φαίνεται να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων.
Με ανακοίνωσή της στα social media ζητά απ’ όσες γυναίκες έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή να το καταγγείλουν στις αρχές και να μην φοβούνται ενώ παράλληλα ψάχνει τον άνδρα που την έσωσε προκειμένου να του πει ευχαριστώ.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.