Σκιάθος: Παρίστανε τον μελισσοκόμο με... κλεμμένες κυψέλες!

Σκιάθος: Παρίστανε τον μελισσοκόμο με... κλεμμένες κυψέλες!

Τον τελευταίο χρόνο είχε κλέψει άλλες έξι κυψέλες - Κλοπές καταστημάτων σε Ελασσόνα και Πάτρα

kypseles
Για περισσότερο από έναν χρόνο έκανε παραγωγή μελιού χρησιμοποιώντας τις κυψέλες και τα σμήνη μελισσών που έκλεβε από άλλους μελισσοκόμους, ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Σκιάθο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος με την κυψέλη που είχε κλέψει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι από τον Φεβρουάριο του 2020 ως φέτος το Μάρτιο ο δράστης είχε κλέψει άλλες έξι κυψέλες με τα σμήνη μελισσών τους, δυο από τις οποίες ανήκαν στο θύμα της τελευταίας κλοπής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Κλοπές σε μαγαζιά σε Ελασσόνα και Πάτρα

Εκμεταλλεύτηκε την ολιγόωρη απουσία του ιδιοκτήτη ενός παντοπωλείου στην Ελασσόνα ένας Έλληνας, για να τρυπώσει στο κατάστημα και να «βουτήξει» τα 140 ευρώ που υπήρχαν στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να διαφύγει και συνελήφθη , από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που βρήκαν πάνω του το κλεμμένο ποσό.

Σε ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα μπήκαν δυο αλλοδαποί, δήθεν για να ψωνίσουν, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος την στιγμή που έκρυβαν προϊόντα αξίας 35,25 ευρώ. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν άμεσα στο κατάστημα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Lockdown με «βαλβίδες αποσυμπίεσης» - Τι αλλάζει σε μετακίνηση και δραστηριότητες 

«Βόμβα» η απροθυμία των υγειονομικών να εμβολιασθούν - Οι μισοί νοσηλευτές δεν έχουν κάνει εμβόλιο 

Ψυχολόγος και λάτρης των φιδιών ο 30χρονος που τον δάγκωσε η ινδική κόμπρα - Πώς του επιτέθηκε το ερπετό 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης