Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και μοτοπορεία για τον 23χρονο Ιάσονα

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και μοτοπορεία για τον 23χρονο Ιάσονα

Μηνύματα «ενάντια στο κουκούλωμα και την αποσιώπηση» και αιτήματα την άμεση απόδοση ευθυνών από τους συγκεντρωμένους διανομείς κι εκπροσώπους του αναρχικού χώρου

motoporeia_iasonas
Συγκέντρωση μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν με τις μοτοσυκλέτες τους μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης και άτομα του αναρχικού χώρου, με αφορμή τον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα, σε δυστύχημα έξω από τη Βουλή.

Με μηνύματα «ενάντια στο κουκούλωμα και την αποσιώπηση» και αιτήματα την άμεση απόδοση ευθυνών έτσι ώστε «να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι και αυτοί που τους καλύπτουν», οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, για τον δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.

motoporia1
motoporia2


Ο 23χρονος Ιάσονας από την πρώτη στιγμή του τροχαίου έξω από τη Βουλή, όταν ο αστυνομικός-οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας για να μπει στο Κοινοβούλιο, είχε κριθεί κλινικά νεκρός. Η οικογένειά του απoφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, έτσι ώστε να πάρουν ζωή άλλοι άνθρωποι μέσα από τον Ιάσονα.

Πηγή: GRTimes

Ειδήσεις σήμερα:

Προς αρχείο η δικογραφία για τον Στραβοπόδη - Γιατί παραγράφηκε το αδίκημα

Πόθεν έσχες: Πότε λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις

Γεραπετρίτης σε Τσακαλώτο: Δεν τηρείται κανένας φάκελος πολιτικών φρονημάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης