Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας ένας 25χρονος Κύπριος τον οποίο μετέφεραν φίλοι του χθες το απόγευμα στο Ιπποκράτειο έπειτα από δάγκωμα κόμπρας.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη μέσα στο διαμέρισμα του 25χρονου όταν σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr προσπάθησε να ταΐσει το ερπετό με αποτέλεσμα αυτό να τον δαγκώσει στο χέρι.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, ο 25χρονος φιλοξενούσε 17 φίδιαστο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα. Όταν ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει ενώ λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του για να τις ανακτήσει λίγο αργότερα.
Περίπου στις 8.30 το βράδυ οι γιατροί του Ιπποκράτειου έκριναν ότι έπρεπε να τον διασωληνώσουν διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει ούτε και να καταπιεί. Αργά χθες το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του 25χρονη χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.