«Είμαστε σε επιπεδοποίηση της κορύφωσης του κύματος. Κι αυτό θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα», τόνισε μιλώντας στο Open ο καθηγητής αναλυτικής χημείας, Νίκος Θωμαΐδης, συμπληρώνοντας ότι «οι μετρήσεις που έχουμε είναι μέχρι και την Πέμπτη και δεν δείχνουν κάποια μεταβολή», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο κόσμος έχει κουραστεί».
Σύμφωνα με τον καθηγητή, θα χρειαστούν ακόμη 40 ημέρες για να μειωθούν τα κρούσματα, αλλά «μπορούμε να πάμε σε πιο χαλαρά μέτρα ως τότε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην κορύφωση, δεν θα έχουμε επιπλέον αύξηση. Η Αττική θα αρχίσει να έχει ύφεση». Σύμφωνα με τον κ. Θωμαΐδη, η αύξηση του προηγούμενου κύματος ξεκίνησε από τους ασυμπτωματικούς. «Ο πληθυσμός δεν αντέχει νέο αυστηρό lockdown τύπου Μαρτίου. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά σε άνοιγμα», τόνισε.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.