«Ένα χρόνο μετά το Μάρτη του 2020, δεν είμαστε στην αναμονή, ούτε στην «αναστολή», αλλά βγαίνουμε πιο μπροστά» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας
Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν από τη Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη και κατέληξαν στο δημοτικό θέατρο Απόλλων.
Σε ανακοίνωσή τους, ανέφεραν σχετικά: «Κλείνοντας σχεδόν ένα χρόνο πια, σε αυτή την «κατάσταση εξαίρεσης», παρακολουθούμε καθαρά πως η πανδημία αποκαλύπτει με τον πιο απόλυτο τρόπο όλες τις παθογένειες του επαγγέλματός μας. Ζούμε σε ένα πλαίσιο ανασφάλειας και με την δημιουργικότητά μας σε καταστολή. Μπροστά μας έχουμε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτές που ζήσαμε μέχρι σήμερα. Ο χρόνος που περνά στην αναμονή είναι εχθρός μας. Διεκδικούμε πιο μαζικά, επιθετικά, πολύμορφα, σε όλη την Ελλάδα. Συναντιόμαστε με όλο το κόσμο που μας έχει και τον έχουμε ανάγκη όσο ποτέ. Απαιτούμε το δικαίωμα στη δημιουργία, χωρίς λογοκρισία, αλλοιώσεις, απαγορεύσεις, ορατές και αόρατες στο έργο μας, τη ζωή μας συνολικά. Ένα χρόνο μετά το Μάρτη του 2020, δεν είμαστε στην αναμονή, ούτε στην «αναστολή», αλλά βγαίνουμε πιο μπροστά. Διεκδικούμε μια ολοκληρωμένη ασπίδα προστασίας, γιαν α μπορούμε να δημιουργήσουμε, να ζήσουμε αξιοπρεπώς».
Παράλληλα, πορεία πραγματοποίησαν και φοιτητές στο κέντρο της Πάτρας, ακολουθούμενοι από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.