Νέα πορεία για τον πολυισοβίτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες διαδηλωτές αφού πρώτα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα κατευθύνθηκαν μέσω της Πανεπιστημίου στην Πλατεία Ομονοίας, ενώ το μπλοκ των αντιεξουσιαστών παρέμεινε επί της οδού Αμαλίας.
Την ίδια ώρα που η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή. Παράλληλα η λεωφόρος Αμαλίας - μπροστά από τον Άγνωστό Στρατιώτη -, η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ακαδημίας μέχρι την αρχή της Πανεπιστημίου και ο όδος Πανεπιστημίου ήταν κλειστές.
Σημειώνεται πως από τις 11:30 έκλεισε ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», με εντολή της αστυνομίας, ενώ το ίδιο συνέβη και στις 16:30 με τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.
Πλέον οι συρμοί του Μετρό διέρχονται κανονικά από τους συγκεκριμένους σταθμούς.
Όταν τίποτα δεν σε σταματά, προχωράς μπροστά, με ταχύτητα και δυναμισμό. Δημιουργείς, επικοινωνείς, διασκεδάζεις, ανακαλύπτεις, χωρίς να χάνεις στιγμή. Το Nova 5G και το πρόγραμμα Unlimited All είναι εδώ για να σε πάει πιο μακριά.
Οι διακοπές πλησιάζουν, τα σχέδια για αποδράσεις παίρνουν μπρος και η καλοκαιρινή διάθεση έχει ήδη ανέβει. Όμως για να απολαύσεις κάθε χιλιόμετρο με το Volkswagen σου, ξέγνοιαστα και με απόλυτη σιγουριά, υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσεις: τον τεχνικό έλεγχο.