Πάτρα: 11χρονος ακροβάτης σκαρφάλωσε σε σπίτι και έκλεψε τιμαλφή

Πάτρα: 11χρονος ακροβάτης σκαρφάλωσε σε σπίτι και έκλεψε τιμαλφή

Ο 11χρονος αναρριχητής μαζί με τον 15χρονο συνεργό του κατάφεραν να τρυπώσουν από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και να αρπάξουν χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ

peripoliko
Σαν... αίλουροι σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου στην Πάτρα δυο ανήλικοι διαρρήκτες, που ο ένας είναι 15 χρόνων αλλά ο άλλος μόλις... 11! Οι δυο «ακροβάτες» κατάφεραν να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, όχι όμως και να ξεφύγουν.

Ο 11χρονος αναρριχητής μαζί με τον 15χρονο συνεργό του κατάφεραν να τρυπώσουν από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και να αρπάξουν χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή αλλά οι ηλικιωμένοι τους είδαν και τους περιέγραψαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας που κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Οι δυο πιτσιρικάδες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στον καταυλισμό Ρομά στην Εγλυκάδα, όπου τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει και τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Ο 11χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής ηλικίας του, ενώ ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Με ταχείς ρυθμούς οι εμβολιασμοί - Πότε θα «ανοίξει» η πλατφόρμα για τους κάτω των 50 ετών

Σήμερα η παραίτηση Λιβαθινού από το Εθνικό Θέατρο μετά τις καταγγελίες σπουδαστών

Μείωση ενοικίου: Κόπηκαν από τις αποζημιώσεις 110.000 αιτήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης