Συνεχίζονται οι καταγγελίες για ψυχολογική, σωματική ή ακόμα και σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου.
Μιλώντας στο MEGA, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, σημείωσε ότι οι καταγγελίες των ηθοποιών στο Σωματείο είναι καθημερινές και εξετάζονται.
«Υπάρχουν καταγγελίες που έρχονται καθημερινά. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι ανοιχτό» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Υπάρχουν γενικά διαμαρτυρίες για κακότροπη συμπεριφορά», με το Σωματείο και το Πειθαρχικό του Συμβούλιο «να συγκεντρώνει όλες τις καταγγελίες και να τις παραδίδει στη Δικαιοσύνη», προσέθεσε.
«Μπορεί να μην είναι όλες οι πράξεις αξιόποινες» είπε ο κ. Μπιμπίλας.
Παρά τον μεγάλο αριθμό των καταγγελιών, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζει ότι υπάρχει ακόμη φόβος και δισταγμός όσον αφορά τις καταγγελίες.
«Βλέπουμε ακόμη και τώρα ταμπού, η αίσθηση ότι αν κάποιος πει κατά μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Προσπαθούμε να διώξουμε τον φόβο από τους συναδέλφους μας» σχολίασε χαρακτηριστικά, προτρέποντας καλλιτέχνες να καταγγείλουν περιστατικά κακοποίησης.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.