Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ένας ιερέας ο οποίος μέχρι πρότινος χλεύαζε όσους φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τις αποστάσεις και τελικώς κόλλησε ο ίδιος κορωνοϊό.
Ο ιερέαςμάλιστα κορόιδευε και όσους πιστούς έβλεπε στην εκκλησία να φορούν μάσκα ζητώντας τους εξηγήσεις για ποιο λόγο μπαίνουν στον ναό με αυτήν.
Η καταγγελία που έφθασε στο flamis.gr αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος ιερέας χλεύασε επανειλημμένως συγγενικό μου πρόσωπο επειδή φορούσε μάσκα στην εκκλησία. Επιπρόσθετα μετά τις γιορτές έκανε κήρυγμα στην εκκλησία ότι δεν υφίσταται ο κορωνοϊός και όλα γίνονται για να χτυπηθεί η εκκλησία»!
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο ιερέας όταν είδε την επόμενη Κυριακή πως ο συγκεκριμένος πιστός φορούσε πάλι μάσκα, του είπε: «Πάλι φοράς μάσκα, δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά γίνονται για την παγκοσμιοποίηση»;
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.