Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο δημαρχείο Μοσχάτου– Ταύροι.
Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου και πέταξαν μέσα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο ληξιαρχείο του κτιρίου. Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά κατασβέστηκε.
«Γύρω στις 03:30 έγινε το χτύπημα. Έχουμε μικροζημιές. Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, μιλώντας στο MEGA.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.