Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο δημαρχείο Μοσχάτου– Ταύροι.
Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου και πέταξαν μέσα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο ληξιαρχείο του κτιρίου. Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά κατασβέστηκε.
«Γύρω στις 03:30 έγινε το χτύπημα. Έχουμε μικροζημιές. Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, μιλώντας στο MEGA.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.