Μήνυση Σκέρτσου στον Τράγκα: Τον κατηγόρησε ως «διακινητή ασυνόδευτων προσφυγόπουλων με εντολή πρωθυπουργού»

Μήνυση Σκέρτσου στον Τράγκα: Τον κατηγόρησε ως «διακινητή ασυνόδευτων προσφυγόπουλων με εντολή πρωθυπουργού»

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε άμεσα ο υφυπουργός μετά τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου  και επικεφαλής κόμματος σε βάρος του

skertsos_tragkas
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Γιώργου Τράγκα για όσα ισχυρίστηκε εναντίον, υπέβαλε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος.
Ο κ.Σκέρτσος στη μήνυσή του σε βάρος του δημοσιογράφου και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» μιλά για τους «αδιανόητα χυδαίους και ανυπόστατους ισχυρισμούς» του  στη διαδικτυακή του εκπομπή στο Crash Radio. Ο Γιώργος Τράγκας ισχυρίσθηκε ότι ο κ. Σκέρτσος «με εντολή του πρωθυπουργού ενεργούσε ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ.Σκέρτσου, ακολουθεί:


«Υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Crash Radio” ότι δήθεν με «εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης» .

Τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ.

Η ρητορική απαξίωση τέτοιων αισχρών και ανυπόστατων αναφορών δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε όταν βάλλονται οι θεσμοί της δημοκρατίας. Η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών.

Η καταδίκη τους πρέπει να είναι πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα συκοφαντικής δυσφήμισης θα περιοριστούν στο μέλλον.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω, ως το μοναδικό καταφύγιο απέναντι σε τέτοιες συκοφαντικές επιθέσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε πολίτης που πιστεύει ότι θίγεται ο πυρήνας της ηθικής και αξιακής του υπόστασης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης