Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα makeleio.gr οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Η σύλληψή του αφορά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό». Μάλιστα η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ζητήσει από το πρωί της Δευτέρας αυτόφωρη διαδικασία η οποία αφορά το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων. Σημειώνεται πως η εισαγγελία παρενέβη αυτεπάγγελτα.
Αργά το απόγευμα ο Στέφανος Χίος προσήχθη στην ανακρίτρια, για να απολογηθεί.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.