Σε διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο Πάρνηθος προχώρησε στις 11.30 η τροχαία, λόγω αυξημένης κίνησης.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία διακόπηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο σε τρία σημεία, και συγκεκριμένα στο ύψος του τελεφερίκ και του ΟΤΕ, καθώς και στην συμβολή με την οδό Φιλίας των Λαών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στην απόφαση αυτή προχώρησε η τροχαία για λόγους ασφαλείας, καθώς λειτουργεί ακόμα μια λωρίδα στην λεωφόρο Πάρνηθος, επειδή δεν έχουν καθαρίσει τελείως τα χιόνια και παρατηρήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα από τους κατοίκους της πρωτεύουσας που βγήκαν για εκδρομή λόγω του καλού καιρού.
Στα παραπάνω σημεία γίνεται αναστροφή των οχημάτων.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους