Αμαλιάδα: Άρπαξε αλεξίσφαιρο από φυλάκιο εκπαιδευτικού ιδρύματος

Αμαλιάδα: Άρπαξε αλεξίσφαιρο από φυλάκιο εκπαιδευτικού ιδρύματος

Δεν του έφταναν οι ηλεκτρονικές συσκευές - Ήθελαν να κλέψουν πάνελ θερμοσίφωνα για να το πουλήσουν σε μάντρα στην Σπάρτη

police
Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του σεκιουριτά την ώρα που έκανε περιπολία, για να διαρρήξει το φυλάκιο ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Αμαλιάδα και να αρπάξει από μέσα ένα laptop, έναν σταθερό υπολογιστή, ένα κινητό, έναν φακό, ακόμη και το… αλεξίσφαιρο γιλέκο του φύλακα!

Ο λόγος για έναν Έλληνα που είχε διαπράξει την κλοπή την περασμένη Κυριακή και τα στοιχεία του εξακριβώθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας. Στο σπίτι του βρέθηκαν το αλεξίσφαιρο και το laptop, ενώ ο ίδιος παρέδωσε στους αστυνομικούς δυο μικρά ηχεία και μια ψήκτρα υπολογιστών που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ανήλικος έκλεβε πάνελ ηλιακού θερμοσίφωνα

Στην ταράτσα μιας επιχείρηση σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης αναρριχήθηκαν ένας ανήλικος και ο 39χρονος συνεργός του και «ξήλωσαν» τα πάνελ του ηλιακού θερμοσίφωνα για να τα πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης. Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που επέστρεψαν τα πάνελ στον ιδιοκτήτη τους και οδήγησαν τους δράστες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, στον οποίο υπέβαλαν και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων του μικρού.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για να ηλεκτροδοτηθούν τα τελευταία 10.000 νοικοκυριά σε Αττική

Κρούσματα κορωνοϊού: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο - Πόσες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες

Ιταλία: Ο Ντράγκι εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης