Αττική: Ανοίγουν αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης
O περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ζήτησε από τους δήμους να μεριμνήσουν άμεσα για τη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων εντοπιστούν
Η επαναλειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής στην Περιφέρεια Αττικής, από αύριο το πρωί κανονικά, αποφασίστηκε μετά από αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με τα προβλήματα στις περιοχές που εδρεύουν.
Της απόφασης προηγήθηκε επικοινωνία των στελεχών της Περιφέρειας, υπό το συντονισμό του εκτελεστικού γραμματέα Γιάννη Σελίμη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που βρίσκονται σε πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν ζητήματα που δεν θα επιτρέπουν τη λειτουργία τους.
Επιπλέον, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία και από τους κατά τόπους δήμους να μεριμνήσουν άμεσα για τη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων εντοπιστούν.
Ο ίδιος επισήμανε σχετικά: «Με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την ενημέρωση που είχε το στελεχιακό μας δυναμικό, θεωρούμε ότι οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής μπορούν από αύριο να λειτουργούν και πάλι κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, έχω ζητήσει από τα στελέχη μας, όπως και από τους κατά τόπους δήμους, να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Βασικό ζητούμενο όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.