Ράπερ Lamanif: Βγαίνει αύριο από την ψυχιατρική κλινική

Ράπερ Lamanif: Βγαίνει αύριο από την ψυχιατρική κλινική

Θα επιστρέψει στο σπίτι του στην  Περαία - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο μουσικος έπεσε θύμα εκβιασμού απο περίεργα κυκλώματα

lamanif12
Αύριο αναμένεται να βγει απο την Ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ  Λάμπρος Μανιφάβας. Μετά απο 62 και πλέον ώρες νησηλείας ο νεαρός μουσικός απο τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε μετα την κυκλοφορία ενος ροζ βίντεο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή της Περαίας.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω απο την απόφαση του ράπερ Lamanif να εξαφανιστεί αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή του κάτι το οποίο ευτυχώς απεφεύχθη και παράλληλα σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπίσουν τους σκηνοθέτες του βίντεο διάρκειας 24 δευτερολέπτων για να διαπιστωθει αν ο μουσικος έπεσε θύμα εκβιασμού από περίεργα κυκλώματα.

«Μετά την αποκατάσταση της υγείας του Λάμπρου, αυτό που προέχει είναι να εντοπιστούν τα άτομα που συμμετείχαν στην παραγωγή και να εξακριβωθεί η διαδρομή του βιντεο. Πόσα χέρια άλλαξε και τι ακριβώς κρύβεται απο πίσω» αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος του 24χρονου κυρία Κυριακή Πακιρτζίδου.

pakirtzidou34





Ειδήσεις σήμερα: 

Φόρεσαν τις κάπες τους οι Εύζωνες στον Άγνωστο Στρατιώτη - Δείτε φωτογραφίες

Ταραντίλης: Παρατείνονται οι πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών έως 31/12

Παύλος Χαϊκάλης: Από τη δωροδοκία-κωμωδία και το υπουργιλίκι, στις παρενοχλήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης