Πατούλης (ΘΕΜΑ 104,6): Δύσκολο να ανοίξει η Εθνική Οδός τις επόμενες ώρες

Πατούλης (ΘΕΜΑ 104,6): Δύσκολο να ανοίξει η Εθνική Οδός τις επόμενες ώρες

Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής  για την εξέλιξη της κακοκαιρίας

patoulis
Για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους επίβλεψης της περιφέρειας μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Από το κέντρο επίβλεψης της περιφέρειας, όπου και βρίσκεται, ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον διευθύνοντα της Νέας Οδού, λέγοντας πως αν συνεχιστεί το φαινόμενο της κακοκαιρίας, είναι δύσκολο να ανοίξει τις επόμενες ώρες η Εθνική Οδός, παρότι τα μηχανήματα της Εθνικής οδού βρίσκονται επί το έργω δημιουργώντας τη διαδικασία της πρόσβασης.


Το πρόβλημα, είπε ο περιφερειάρχης εντοπίζεται στο ότι υπάρχει μία μικρή χιονοθύελλα, η οποία δημιουργεί μια συνεχή επίστρωση.

Η αστυνομία της πρώτες πρωινές ώρες έδωσε εντολή να κλείσει η Εθνική Οδός κι αν συνεχιστεί το φαινόμενο με αυτή τη ένταση, δεν θα μπορέσει να ανοίξει τις επόμενες ώρες εκτίμησε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά της η περιφέρεια έχει δώσει μεγάλο αγώνα, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης, όλοι οι οδικοί άξονες της περιφερειακής ευθύνης να είναι ανοιχτοί.

Όπως είπε ο κ. Πατούλης εφόσον αναμένεται το φαινόμενο να διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, η περιφέρεια βρίσκεται σε ετοιμότητα και εγρήγορση, σημειώνοντας ότι από τις 4 τα ξημερώματα δόθηκε μεγάλη μάχη από τα συνεργεία της περιφέρειας, προκειμένου να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί σε όλους τους άξονες.

Κλείσιμο
Πρόσθεσε, τέλος, ότι χρειάζεται προσοχή από όλους τους πολίτες, παρακαλώντας τους να μην μετακινούνται αν δεν υπάρχει λόγος.

Σε ό,τι αφορά στα εμβολιαστικά κέντρα, ο κ. Πατούλης είπε πως η περιφέρεια θα συνδράμει σε όσους δήμους χρειαστεί στο επίπεδο της διαβατότητας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν αυτοκίνητα της περιφέρειας για να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να μην χαθεί καμία δόση εμβολίου για κανένα πολίτη.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Έσπασε το φράγμα» των 2.000 νοσηλευομένων στα νοσοκομεία - Πάνω από 300 οι διασωληνωμένοι

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος

Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης