Εστίαση: Παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων οι επιχειρηματίες σε Πάτρα - Κέρκυρα

Εστίαση: Παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων οι επιχειρηματίες σε Πάτρα - Κέρκυρα

Συμβολικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της πανελλήνιας διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων

kerkyra2
Τα κλειδιά των καταστημάτων τους παρέδωσαν σήμερα, σε μία συμβολική κινητοποίηση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) στην πλατεία Όλγας, στην Πάτρα, οι καταστηματάρχες της εστίασης.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πανελλήνιας διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

tempo24 Κινητοποίηση ΣΚΕΑΝΑ εστίαση


Σύμφωνα με τον ΣΚΕΑΝΑ, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στην Αχαΐα, η προγραμματισμένη, πανελλήνια διαμαρτυρία,διεξήχθηί συμβολικά από το Δ.Σ., χωρίς ανοιχτή πρόσκληση κόσμου, διότι όπως όπως τονίζει "η δημόσια υγεία προέχει και είναι το μέγιστο αγαθό που πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε". Στην εκδήλωση παραβράθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

patra_estiasi2


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κέρκυρας, παραδίδοντας τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, ως μία συμβολική κίνηση αντίδρασης στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

kerkyra1
Κλείσιμο


Η παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο νέο πεζόδρομο της πόλης του νησιού, ενώ το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Οι επιχειρηματίες υπέγραψαν σχετική υπεύθυνη δήλωση και στη συνέχεια συνέλεξαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους προκειμένου να τα αποστείλουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), ώστε να παραδοθούν στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σε σχετική κινητοποίηση που αναμένεται, σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους, να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Αθήνα.

Πηγή: Tempo24 - CorfuTVNews

Ειδήσεις σήμερα: 

Σχολεία: Τι θα ισχύσει στην τηλεκπαίδευση - Ποιες ώρες θα γίνονται τα μαθήματα

«Μοντέλο Πάτρας» για το lockdown στην Αττική - Τι θα ισχύει για επιχειρήσεις και λιανεμπόριο

Τηλεργασία, αναστολές και Συν-Εργασία: Τι αλλάζει με το νέο lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης