Μία ακόμα αυτοκτονίασημειώθηκε στην Κρήτημε θύμα μία γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και έπεσε στο… κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της αστυνομίας. Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που την ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.