Στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα έχει τοποθετηθεί κάδος όπου επαγγελματίες της εστίασης αφήνουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.
Οι επιχειρηματίες της εστίασης διαμαρτύρονται, καθώς ο κλάδος τους διανύει σοβαρή κρίση εξαιτίας του πολύμηνου lockdown.
Παράλληλα, αναγράφεται η φράση «κλειδιά για τον Άδωνι», μετά και από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ότι θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει. Στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη φράση του «λεκτική υπερβολή», όμως και αυτή η δήλωση βάρυνε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.