Πρέβεζα: Δίδυμο διέρρηξε δυο σπίτια σε χωριά της περιοχής

Πρέβεζα: Δίδυμο διέρρηξε δυο σπίτια σε χωριά της περιοχής

Ταυτοποίησαν τους δράστες οι οποίοι απέσπασαν από την πρώτη διάρρηξη το ποσό των 800 ευρώ - Μέσα από τρακτερ έκλεψε πορτοφόλι στον Τύρναβο, ενώ στην Ηλεία ξήλωσε τις μπαταρίες

peripoliko
Ταυτοποίηθηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας και του τμήματος Φαναρίου οι δράστες μιας διάρρηξης και μιας απόπειρας εισβολής σε σπίτια, που είχαν γίνει στις 15 Δεκεμβρίου σε διαφορετικά χωριά της Πρέβεζας.

Πρόκειται για δυο Έλληνες, οι οποίοι διέρρηξαν πρώτα ένα σπίτι στην κοινότητα Χόχλα Φαναρίου και άρπαξαν 800 ευρώ, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο ένα σπίτι στη Νέα Κερασούντα χωρίς επιτυχία. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Άρπαξε πορτοφόλι από τρακτέρ στον Τύρναβο ενώ ένας άλλος ξήλωσε τις μπαταρίες

Μια εβδομάδα μετά εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου η κλοπή ενός πορτοφολιού που περιείχε 25 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα από το τρακτέρ όπου το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του, την περασμένη Πέμπτη. Ο Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε, μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Στην αποθήκη ενός αγρότη στην Βάρδα Ηλείας τρύπωσε ένας αλλοδαπός και ξήλωσε από το τρακτέρ του δύο μπαταρίες. Όμως, λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ειδήσεις σήμερα 

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης