Εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η Ελληνοαμερικανική Ένωση στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 22.30. Ο δράστης ή οι δράστες απόθεσαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό μπροστά από την είσοδο.
Η πυροδότηση ήταν ανεπιτυχής με αποτέλεσμα η έκρηξη να είναι ατελής. Προκλήθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές στην πόρτα της εισόδου. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ