Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι - Τι υποστήριξε στην απολογία του

 Ο 45χρονος Αλβανός, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα πυρά του 45χρονου είχε σκοτωθεί ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα τρεις

astynomia
Τον ισχυρισμό ότι δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017, προέβαλε σήμερα, ενώπιον του ανακριτή ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία μαζί με τον διαβόητο βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι. Και οι δυο επέβαιναν σε πολυτελές τζίπ και έπεσαν στα χέρια των αρχών κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου. Μαζί τους συνελήφθη και ένας ακόμη άνδρας.

Σήμερα, ο 45χρονος Αλβανός, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα πυρά του 45χρονου είχε σκοτωθεί ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα τρεις. Ο κατηγορούμενος, κατά τη σημερινή του απολογία, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.

Το όνομα του 45χρονου έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και ληστειών και θεωρείται ως ένας από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς, ενώ πρόσφατα είχε εκδοθεί και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για το αιματοκύλισμα στη Γλυφάδα. Συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία και ενώ επέβαινε σε ένα πολυτελές τζιπ μαζί με τον διαβόητο βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού.

Ειδήσεις σήμερα:

Φον Ντερ Λάιεν για εμβόλια: Η Ευρώπη ξεκίνησε αργότερα, όμως αυτή ήταν η σωστή απόφαση

«Άλμα» με 1.261 νέα κρούσματα - Τα 652 στην Αττική


Μονοκλωνικά αντισώματα: H πολλά υποσχόμενη θεραπεία «αναποτελεσματική στις μεταλλάξεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης