Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την απόπειρα ανθρωποκτονίας τριών ατόμων με πυροβόλο όπλο

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την απόπειρα ανθρωποκτονίας τριών ατόμων με πυροβόλο όπλο

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών - Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

police_pirovolo
Συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων δύο άτομα για επίθεση με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ατόμων.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21ης Ιανουαρίου του 2021.

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (31-01-2021).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Οι δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα,  όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης