Ναύπλιο: Νάιλον ντουλάπα έγινε θερμοκήπιο για κάνναβη

Ναύπλιο: Νάιλον ντουλάπα έγινε θερμοκήπιο για κάνναβη

Συνολικά βρήκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης - Συλλήψεις ατόμων για ποσότητες κάνναβης και στις περιοχές της Πιερίας και της Κω

kannavi
Μαζί με τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών έκαναν «ντου» οι από αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου στα σπίτια ενός 35χρονου και μιας 34χρονης σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών, ύστερα από πληροφορίες ότι καλλιεργούσαν χασισόδεντρα.

Στο πρώτο σπίτι βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 102 γραμμαρίων και τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών, ενώ στο δεύτερο κατέσχεσαν άλλα επτά δενδρύλλια ύψους ως 50 εκατοστών τα οποία καλλιεργούνταν σε γλάστρες μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη νάιλον ντουλάπα!

Ο εξοπλισμός για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης που αποτελούνταν από λάμπες, ανεμιστήρες, ψηφιακά θερμόμετρα και άλλα σύνεργα κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Συλλήψεις για κάνναβη σε Πιερία και Κω

‘Έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή της Πιερίας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης και βρήκαν τρίμματα και κορφάδες κάνναβης βάρους 117,1 γραμμαρίων, καθώς και αποξηραμένους κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 26,5 γραμμαρίων. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης

Στην Κω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, έπειτα από έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 6.240 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Τρομάζει η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων - Στο τραπέζι σενάρια για «lockdown Μαρτίου»

Κακοκαιρία την Κυριακή: Καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Σχολεία: Πώς θα γίνει η επιστροφή σε Γυμνάσια και Λύκεια - Τι θα γίνει με βαθμολογίες και απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης