Πάτρα: Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος του 27χρονου Μάριου Ματάι
Παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αστυνομία, ο άντρας που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας, που έγινε στις 25 Ιανουαρίου στην Πάτρα, με θύμα έναν 27χρονο
Ο φερόμενος ως δολοφόνος του 27χρονου Μάριου Ματάι, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό στη διάρκεια συμπλοκής στο κόμβο του Κουρτέση στην Πάτρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, παραδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes στην αστυνομία. Ο 27χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του πέρασε το κατώφλι της αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον με το Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Απόστολο Μαρτζάκλη και ζήτησε να παραδοθεί στο γραφείο του.
Ο 27χρονος Μάριος Ματάι πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»