Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Έρωτας Φονιάς» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Έρωτας Φονιάς» είναι στο ΘΕΜΑ

Μια γυναίκα που ξέρει τα εγκλήματα πάθους καλύτερα από κάθε άλλον, αφηγείται μια συνταρακτική ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας.

bookxrwma
Η «Ελληνίδα Μις Μαρπλ» όπως έχει χαρακτηριστεί, η Αγγελική Νικολούλη δεν χρειάζεται συστάσεις. Στη συγγραφική πτυχή της ενασχόλησής της με τη διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, με μυστήριο, έρωτα και έγκλημα, προσφέρει στο κοινό το απόσταγμα της εμπειρίας της από δεκάδες αληθινά περιστατικά.

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Έρωτας Φονιάς» είναι στο ΘΕΜΑ


BOOK_2

Κάθε συστατικό της διήγησης είναι και ένα κομμάτι του παζλ: Ο κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας ο οποίος ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως, αλλάζοντας διαρκώς πρόσωπα και ρόλους. Η αιθέρια αεροσυνοδός, σε ένα μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Μια ξεχασμένη αποθήκη και μια βαλίτσα γεμάτη με αλλόκοτα μυστικά που, ίσως, κρύβουν το κλειδί για τη λύση του μυστηρίου. Ένας παραμυθένιος γάμος, μια αθώα νεαρή γυναίκα που υποβάλλεται σε απάνθρωπα βασανιστήρια και ένα μωρό που έμελλε να μη γεννηθεί ποτέ. Σε μια περιπλάνηση από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ, η Αγγελική Νικολούλη δημιουργεί μια ατμόσφαιρα θρίλερ, μέσα στην οποία συμβαίνουν φονικά αλλά και αποκαλύψεις. Οι ανατροπές καθηλώνουν -όπως και η υπενθύμιση ότι όλα αυτά, όσο απίστευτα και εάν φαίνονται, με κάποιο τρόπο έχουν συμβεί στην Ελλάδα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καταπληκτικό βιβλίο «Έρωτας Φονιάς» της Αγγελικής Νικολούλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης