Λήξη συναγερμού στη Σκουφά - Βαλίτσα με ρούχα το ύποπτο αντικείμενο στον Άγιο Διονύσιο

Λήξη συναγερμού στη Σκουφά - Βαλίτσα με ρούχα το ύποπτο αντικείμενο στον Άγιο Διονύσιο

Επί τόπου έσπευσαν  στελέχη  των ΤΕΕΜ και της αντιτρομοκρατικής καθώς «ξύπνησαν μνήμες» από την αιματηρή έκρηξη έξω από το Ναό τον Δεκέμβριο του 2018

skoufa_main
Ύποπτο αντικείμενο στα σκαλιά του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιερέας του ναού εντόπισε στα σκαλοπάτια του ιερού ναού ένα κουτί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν στελέχη των ΤΕΕΜ και της αντιτρομοκρατικής. Η οδός Σκουφά αποκλείστηκε, καθώς «ξύπνησαν μνήμες» από την έκρηξη μηχανισμού έξω από τον ναό τον Δεκέμβριο του 2018.  Τότε μάλιστα είχαν τραυματισθεί ο νεωκόρος του ναού και ένας αστυνομικός. 
Τελικά, διαπιστώθηκε ότι το ύποπτο δέμα περιείχε ρούχα που κάποιος είχε αφήσει στην είσοδο του ναού για να διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οπως είπε στο protothema.gr ο ιερέας του Αγίου Διονυσίου το δέμα εντοπίσθηκε περίπου στις 17.30 το απόγευμα και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αφού υπήρχε το προηγούμενο της αιματηρής έκρηξης. «Εχουμε βγάλει και ανακοίνωση προς τους πιστούς να μην αφήνουν ανώνυμα δέματα», είπε ο ιερέας. 



Κλειστή η Σκουφά - Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στον Άγιο Διονύσιο


Κλειστή η Σκουφά - Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στον Άγιο Διονύσιο
Κλείσιμο
valitsa__2_
valitsa__1_
skoufa__1_
skoufa__2_
skoufa__3_
skoufa1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης