Προσάραξη φορτηγού πλοίου στη Λευκάδα - Καλά στην υγεία τους τα μέλη του πληρώματος
Το πλοίο με σημαία Μολδαβίας, προσάραξε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Βασιλική Λευκάδας - Δεν αναφέρθηκε εισροή υδάτων
Καλά στην υγεία τους είναι τα οκτώ μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Μολδαβίας, που προσάραξε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Βασιλική Λευκάδας, χωρίς να αναφερθεί κάποια εισροή υδάτων.
Στο σημείο για λόγους ασφαλείας βρίσκεται ένα πλωτό του λιμενικού, ενώ στη θαλάσσια περιοχή ο καιρός είναι καλός και πνέουν άνεμοι έντασης 5 με 6 μποφόρ.
Το πλοίο που είναι φορτωμένο με πέτρα, είχε αναχωρήσει από την Ιτέα με προορισμό τη Βαλέτα και τα μέλη του πληρώματος είναι όλοι Αλβανοί υπήκοοι.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.