Συγκλονίζει νέα καταγγελία για την κακοποίηση 12χρονης: Ο προπονητής της πάλης δεν είχε άδεια

Συγκλονίζει νέα καταγγελία για την κακοποίηση 12χρονης: Ο προπονητής της πάλης δεν είχε άδεια

 «Δεν είχε χαρτιά δεν είχε δίπλωμα δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δεν ήταν καν αθλητής εμβέλειας για να μπορεί να είναι πρακτικός» -Τι λέει στιο protothema.gr o υπεύθυνος διαιτησίας της Ομοσπονδίας Πάλης

ginaika-kakopoiisi-25112019-st
Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για τον προπονητή πάλης που είχε καταδικαστεί το 2018 για σεξουαλικη κακοποίηση 12χρονης.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο διαιτησίας της Ομοσπονδίας Πάλης, Κωνσταντίνο Κανελλάκη που κατέθεσε στον εισαγγελέα, ο προπονητής δεν είχε άδεια ενώ πληρωνόταν κανονικά.

Ο κ. Κανελλακης μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε τα εξής: «Δεν είχε χαρτιά δεν είχε δίπλωμα δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δεν ήταν καν αθλητής εμβέλειας για να μπορεί να είναι πρακτικός».

«Εμένα με πήραν τηλέφωνο το καλοκαίρι του 2017 από την Καλαμπάκα κάποιοι προπονητές και με ξόρκισαν να μην χρησιμοποιήσω το όνομά τους. Με ειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είχε εντοπιστεί σε δωμάτιο από την καμαριέρα του ξενοδοχείου να ασελγεί στην ανήλικη γυμνός», ανέφερε στις δηλώσεις του στο protothema.gr, o κ. Κανελλάκης.

Όπως περιγράφει ο άνθρωπος που κατέθεσε στον Εισαγγελέα, η Ομοσπονδία γνώριζε τι ακριβώς συνέβη και δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση.

«Η καμαριέρα ειδοποίησε τον τότε προπονητή της Εθνικής Ελλάδος. Αυτό μου κατήγγειλαν. Εγώ είχα παραιτηθεί από την Ομοσπονδία. Τους ρώτησα αν η Ομοσπονδία γνώριζε και μου είπαν πως είχε ενημερωθεί και ο πρώην και ο νυν πρόεδρος. Η Ομοσπονδία ήταν ενημερωμένη. Μέχρι να με καλέσει ο Εισαγγελέας η Ομοσπονδία δεν είχε κάνει την παραμικρή αναφορά στο θέμα. Κατέθεσα στον Εισαγγελέα τι ακριβώς συνέβη» είπε.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο συγκεκριμένος προπονητής έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου η υπόθεση πηγαίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ειδήσεις σήμερα: 


«Καμπανάκι» των ειδικών στη Γαλλία: «Σιωπή όταν βρίσκεστε στο μετρό» για να μην εξαπλώνεται ο ιός

Γώγος: Ποιες είναι οι τρεις μεταλλάξεις του κορωνοϊού που ανησυχούν τους επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης