Ο γλωσσολόγοςΓεώργιος Μπαμπινιώτης μας μαθαίνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την σημασία των λέξεων «τάφων» και «ρομπότ» και την σωστή χρήση τους.
Παράλληλα, ο κ. Μπαμπινιώτης συνεχάρη τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον δήμαρχό της Κωνισταντίνο Ζέρβα για την εύστοχη χρήση της αρχαίας λέξης «ταφών».
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του έγραψε:
« Μπράβο στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα που εύστοχα χρησιμοποίησε την αρχαία λέξη ταφών (ο), για να δηλώσει περιληπτικά έναν χώρο που περιέχει έναν αριθμό τάφων (οι οποίοι πλήθυναν ραγδαία λόγω πανδημίας).»
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.