«Ζωηρός» διάλογος Καλύβα - Τζανακόπουλου με άρωμα… Οξφόρδης

«Ζωηρός» διάλογος Καλύβα - Τζανακόπουλου με άρωμα… Οξφόρδης

Η πανεπιστημιακή αστυνομία, το μπάχαλο στα ελληνικά Πανεπιστήμια και τα προνόμια της Οξφόρδης

oxfordi-5
Ανταλλαγή απόψεων, η οποία ωστόσο κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώθηκε μεταξύ του Στάθη Καλύβα, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης, κατόχου της έδρας Gladstone στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Αντώνη Τζανακόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, στη Νομική Σχολή -επίσης- του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και αδελφό του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Δεν δικαιολογώ αλλά μπορώ να καταλάβω όσους αντιδρούν στις αλλαγές στα ΑΕΙ γιατί δεν έχουν ζήσει κάτι καλύτερο. Είναι όμως εντελώς ασυγχώρητο να απολαμβάνεις τα προνόμια μιας Οξφόρδης και ταυτόχρονα να δίνεις αγώνα για να διαιωνίζεται το μπάχαλο στα ελληνικά πανεπιστήμια» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Καλύβας, με τον συνάδελφό του, Αντώνη Τζανακόπουλο να ανταπαντά πως «Πράγματι κύριε @SKalyvas. Απολαμβάνετε προνόμια. Σταματήστε τον αγώνα να διαιωνίζεται το μπάχαλο στα ελληνικά πανεπιστήμια. Στηρίξτε τη σωστή χρηματοδότηση της έρευνας και της στελέχωσής τους και όχι πανεπιστημιακές αστυνομίες».
kalivas_tzanakopoulos

Παρότι μοιράζονται τις ίδιες διδακτικές συνθήκες, αυτές που απορρέουν από τις εγκαταστάσεις της Οξφόρδης, οι δύο ακαδημαϊκοί σήκωσαν κύμα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες να στοιχίζονται πίσω από τον έναν ή τον άλλο, ανάλογα με τις προσωπικές, ακαδημαϊκές εμπειρίες τους.

Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός στα 24 του ο γιος του supermodel Στέφανι Σέιμουρ και του μεγιστάνα Πίτερ Μπραντ

Μπελ Ντελφίν: Σάλος με πρόσφατες αναρτήσεις μοντέλου του OnlyFans που «προωθούν τον βιασμό»

Έγκλημα στα Χανιά: Την δολοφόνησε με 14 μαχαιριές - Της έκοψε την καρωτίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης