Μύκονος: Αλλοδαποί διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη

Μύκονος: Αλλοδαποί διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη

Κατασχέθηκαν συνολικά 620 λαθραία πακέτα τσιγάρων - Ξεκίνησε η διαδικασία  επαναπατρισμού του ενός εκ των δύο αλλοδαπών που βρισκόταν παράνομα στη χώρα

Mykonos-kapnos-tsigara
Ο τυπικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Μύκονο, αποκάλυψε ότι διακινούσαν λαθραία προϊόντα καπνού. Παράλληλα, αυτός που οδηγούσε δεν διέθετε άδεια ικανότητας, ενώ ο άλλος βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Στη μηχανή που επέβαιναν οι δράστες διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 500 πακέτα τσιγάρων και 20 συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ενώ και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους βρέθηκαν άλλα 120 πακέτα τσιγάρων και μια συσκευασία καπνού. Όλα τα προϊόντα καπνού κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι αλλοδαποί και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και διατάχθηκε η διοικητική διαδικασία επιστροφής του μη νομίμου μετανάστη στην πατρίδα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικές πηγές: Δεν έχει προγραμματισθεί συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου για το προσεχές διάστημα

Συντριβή αεροσκάφους στην Ινδονησία: Βρέθηκε ένα από τα δύο μαύρα κουτιά

Survivor - Χαμός με Κάτια Ταραμπανκό και Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν είμαι άχρηστη!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης